Inspirere og motivere samiske unge mot en digital og bærekraftig fremtid.

Er du mellom 18-35 år år og har en drøm om å starte din egen bedrift? Da er Sápmi Business Hackathon samling du MÅ få med deg! En samling for samiske ungdommer fra Norge, Sverige, Finland og Russland som vil lære seg mer om bedriftsetablering/bedriftsutvikling.

Sápmi Business Hackathon er entreprenørskaps dager for ungdommer som arrangeres 12.- 14.10.2021, i Kautokeino. Dette er et prosjekt som støtter unge entreprenører i Sápmi til å utvikle sine ideer og bedrifter. Gjennom prosjektet får deltakerne være med på intensive gründerdager hvor man for utvikle sin forretningsidé fra A- til Å. Målgruppen er både Du som har etablert en bedrift og vil videre utvikle den eller Du som drømmer om å starte egen bedrift.

Vi har en ambisjon å samle ungdommer fra hele Sápmi til en innholdsrike dager med flere workshops blant annet innen produkt- og tjenesteutvikling, kundesegmentering, identitet & merkevarebygging, kjerneverdier og forretningsmodellering. En kreativ hackathon hvor vi sammen skal hacke forretningsmulighetene fra et samisk perspektiv. Utover dette vil deltakerne få personlig rådgivning, inspirasjonsforedrag og kreative verktøy for egen forretningsutvikling. Les mer: www.sapmibusinessarena.com

Prosjekteier
Omstillingsorganisasjonen Ovddos AS er eier av prosjektet. Les mer om Ovddos her www.ovddos.no
Ann Catharina Lango, prosjektansvarlig/prosjekteier.
Mobil +47 954 27 006. E-post: ann.lango@ovddos.com

Prosjektledere
Katarina Påve-Gaup, Arctic Prime, prosjektleder: +47 97508854
info@sapmibusinessarena.com

PÅMELDNINGEN ER NÅ ÅPEN: www.sapmibusinessarena.com
Frist for påmelding 1.10.2021

Følg oss på facebook @sapmibusinessarena