Etablererkurs arrangeres digitalt, med fast oppsatte tidspunkt. Oppstartsdatoer i høst er: 16. oktober et kurs på dagtid kl. 09 og et kurs på kveldstid kl. 18, 6. november kl. 09. 

Les mer om tilbudet her.

Hver enkelt må søke om opptak på kurset selv. Du kan søke om opptak via denne linken:

https://startoppnordland.entreprenerdy.com/apply

Du kan trykke på hvert enkelt kurs for å se detaljene.

 

Kursavgift er 4 500 kr. Deltakere bosatt i Lavangen kan søke om å få refundert kursavgiften fra Nye stier (næringsprosjektet) gjennom en forenklet søke-prosess. 

 

Forenklet søke-prosess for etablerere i Lavangen

Lavangen kommune er positiv til at nye og mulige næringsdrivende gjennomfører etablererkurs. Det er mulig å søke om å få dekket kursavgiften fra Nye stier, og søknaden blir behandlet av ordfører og prosjektleder. For å få utbetalt støtten må kurset være gjennomført.

Trolig må deltakerne legge ut beløpet, for deretter å få det refundert når kurset er gjennomført. Vil tro det er mulig å høre med kursarrangør om å få forlenget frist for betaling ved bekreftelse på støtte fra Nye stier.

 

Slik søker du om støtte:

Send en mail til Bengt Johansen med en søknad om å få kr 4 500 fra Nye stier for å dekke utgiftene til kurset. Denne mailen blir lagt på postlista til kommunen, så ikke skriv sensitiv informasjon i søknaden. 

Bengt har e-post: bengt.johansen@lavangen.kommune.no

Følgende informasjon må inngå i søknaden: navn på deltaker, postadresse, organisasjonsnummer (hvis du har) Skriv også noe i mailen hvorfor du ønsker å ta et etablererkurs. 

Du vil få bekreftelse på at du får støtte til kurset, men får ikke pengene utbetalt før etter at kurset er gjennomført. Dersom du ikke gjennomfører kurset har du ikke rett til støtte.

Etter at kurset er fullført sendes faktura for kurset, og kursbevis med navn på deltaker til meg. Da trenger vi også ditt kontonummer og fødselsnummer hvis du ikke har organisasjonsnummer, men disse opplysningene bør ikke sendes i mail, så da holder vi kontakten. Deretter lages en utbetalingsanmodning, og pengene blir overført.

 

Vår kontakt i Futurum er rådgiver Marianne Linder Olsen, ved konkrete spørsmål omkring opplegget kan hun kontaktes. Hun har mobil: +47 404 38 111