Fretex ønsker i utgangspunktet ikke å fjerne innsamlingsbokser, men likevel er det noen ganger nødvendig

Vi har i lang tid samarbeidet med Astafjord vekst for å holde høyt fokus på gjenbruk som gagner miljøet. Fretex klarer dessverre ikke å få økonomisk bærekraft i innsamlingen og blir nødt til avslutte med innsamlingen for denne gang.

 "Dette har også bidratt til fine aktiviteter for Astafjord vekst i denne perioden, som igjen har løst oppgavene på en tilfredsstillende måte."

 

Problemet for Fretex er når kostnadene med transport og tømming av noen bokser ikke kan forsvares, slik som det dessverre er for boksene i deres kommune.

 

 

Det er fortsatt mulig å gi klær og tilbehør i Fretexposen på Posten. Fretexposen kan hentes i alle Post i butikk. Posen rommer ca 8 kg og det er en fast pris på 50 kroner å sende den. Les mer om ordningen her:  https://www.fretex.no/gi-til-fretex/fretex-paa-posten

Det er også mulig å handle i nettbutikken samme hvor en bor: https://nettbutikk.fretex.no/

 

Takk for alle gavene som har blitt gitt i boksene. Gavene har hatt stor betydning for mennesker som har det vanskelig og for miljøet. Selv om boksene fjernes, er det fortsatt mulig å gjøre noe bra for miljøet ved å ta godt vare på de klærne en har og reparere når det trengs. Følge oss gjerne på Fretex Fashion på facebook og instagram for inspirasjon og tips!

Med Vennlig hilsen
Geir Arne Bals
Fretex