Program for Lavangen 10. august - Arctic Race

 

  1. Tennevoll fra kl 13.00

Rundt kl 16:00 er det ventet at heatet med noen av verdens beste sykkelløpere (bl.a. Mark Cavendish) ankommer krysset på Tennevoll før de tar turen oppover Spansdalen. Vi ønsker å samle alle som bor i Lavangen kommune rundt krysset. Dette også er dit Arctic Race kortesjen og muligens media også blir å stoppe. Veitraseen fra Soløy til Fossbakken er stengt fra 13:30 til circa 16:30. Folk oppfordres til å møte opp fra 13:00. Følgende blir å skje i krysset:

  1. Det er kjøpt inn hvite T-Skjorter med kommunevåpen og ARN logo som det er ønskelig at alle skal ha på seg. Disse kan hentes på frivilligsentralen fra mandag 7. august, eller på krysset under arrangementet.
  2. Kokk Arne Lundberg fra Lapphaugen Turiststasjon viser frem noen av våre episke lokale råvarer. Vi håper å få Dag Otto til å stoppe å smake.
  3. Arctic Race of Norway kommer i en kortesje med 25 biler og blir å stoppe her. Sponsorer blir å gi gaver og det snakkes om stunts og underholdning (disse kommer en god stund før løperne kommer)
  4. Får sendingen på storskjerm slik at man kan følge rittet før og etter
  5. Kommunen sponser pølser, brus & kaffe på de oppmøtte
  6. Kl 1700 arrangeres det kostymeritt på sykkel på grusbanen bak skolen.

Vi oppfordrer alle til å holde Lavangen ren og pen denne dagen, gjerne heise flagg, og ikke minst: Møt opp for dette arrangementet!!

  1. Utekonsert med Publiners i amfiet på Fjellkysten

Kl 2100 starter konserten. Her blir det også utebar og grillmat fra kl 1900. Konserten koster 200 kr og vi håper at folk også tar turen hit på kvelden etter en flott dag på Tennevoll. (Aldersgrense 18 år).

Det kjøres flere markeringer parallelt fra andre lag og foreninger, bl.a. Fjellvandrerlaget går på Spanstind, mens Båtforeningen har eget opplegg ute i fjorden.

 

Vennlig hilsen

Lavangen kommune